インド・ハイデラバード赴任日記

1年間インドのハイデラバードへ赴任になった社員の日記、自分の考えの整理、安否確認、日本への情報発信を目的に、インドでの生活環境日々の出来事つらつらと書いてゆきます。

HAIKUへ行ってきました

なぜかこの記事アップされてなかった。。

HAIKUという、日本料理風なお店ができたのでいってきました。うどんとか、そばとか、寿司とか食べれると聞いていたので、期待していきました。

f:id:keishi19820112:20170105003707j:image

 店内に入ると、和紙でできたライトがお出迎え。なかなか雰囲気よいです。

f:id:keishi19820112:20170105003723j:image

 調子に乗って、うどんをオーダーしました。ムンバイの卸業者が、日本から仕入れてるらいしです。麺は、まぁまぁ、エビ天おいしい。でも出汁は、いまいち。関西風出汁のうどんが食べれる店は、インド国内にあるのでしょうか。

f:id:keishi19820112:20170105003738j:image

そして、うどんが食べ終わるころに、寿司が登場!サーモンとまぐろのお寿司です。味は、、、無理でした。。。なんか食感がスポンジみたいやし、臭いしで。気持ち悪くなりました。 

f:id:keishi19820112:20170105004233j:image

二度とこの店には、行かないでしょう💦

そして、人生はつづく、、、

 

I went to a Japanese style restaurant called HAIKU. We were expecting because we heard that we can eat udon, soba, sushi and so on...

When entering the shop, the light made of Japanese paper welcomed us. It was an outstanding atmosphere. 

I ordered udon. Mumbai wholesaler is buying from Japan. Noodles were okay, the shrimp was delicious. But soup stock was not good. Is there a shop where you can eat udon from Kansai style soup in India?

And when I finished eating udon, sushi appeared. It is a sushi with salmon and tuna. The taste was awful.... Something like sponge palm, smell. I got sick.

I will never go to this store again.

Life goes on ,,,